El CBS Sant Boi de softbol suma una doble victòria

L’equip santboià s’imposa en els dos partits de la segona jornada de la fase final contra el OBB Bizkorrak de Orio.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà

Doble victòria de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi en la segona jornada de la fase final de la Divisió d’Honor. Les jugadores de Xavi Civit van guanyar els dos partits contra el OBB Bizkorrak de Orio a casa.

L’equip de Sant Boi de Llobregat es va imposar en el primer partit (5-4) i en el segon enfrontament per 6-5 en una sèrie igualada davant el conjunt basc. Amb aquestes dues victòries, el CBS Sant Boi es col·loca a la primera posició del grup B.

El pròxim partit serà al camp del Dridma Rivas de Madrid a l’última jornada de la fase final. L’equip de Xavi Civit es jugarà la plaça a la pròxima edició de la Copa de la Reina.

Recomanacions personalitzades