Doble victòria del CBS Sant Boi de beisbol

L’equip santboià guanya els dos partits de la sèrie contra el Béisbol Navarra a casa en la jornada 10 de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu d’un partit // Carles Cerdà

Doble victòria del sènior de beisbol del CBS Sant Boi. L’equip de Candelario Díaz va guanyar els dos partits de la sèrie contra el Béisbol Navarra en la jornada 10 de la Lliga Nacional. Primer triomf dels catalans a casa.

L’equip del Baix Llobregat va aconseguir el triomf en un primer partit igualat (3-0) gràcies a una bona defensa. En el segon enfrontament, els visitants també van plantar cara però la victòria es va quedar a casa (11-4) després d’un gran final de partit per part dels locals. Els de Candelario Díaz es col·loquen amb 6 victòries i empaten amb els navarresos a la classificació.

El pròxim partit serà al camp del Tenerife Marlins Puerto Cruz, líder de la Divisió d’Honor, a les Illes Canàries.

Recomanacions personalitzades