Doble victòria del CBS Sant Boi de softbol en el derbi contra el Viladecans

L’equip de Xavi Civit s’imposa en els dos partits en la primera jornada de la fase final de la Lliga Nacional.

Imatge d’arxiu d’un partit entre Sant Boi i Viladecans // Carles Cerdà

Doble victòria de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi en la primera jornada de la fase final de la Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Civit va guanyar els dos partits del derbi contra el CB Viladecans a casa.

L’equip de Sant Boi de Llobregat es va imposar en un primer partit més igualat (7-6) i es va emportar el segon enfrontament amb un marcador contundent per 9-2. Amb aquest doble triomf, el conjunt de Xavi Civit segueix en la lluita per aconseguir l’última plaça d’accés a la pròxima Copa de la Reina.

El pròxim partit també serà a casa contra el OBB Bizkorrak de Orio.

Recomanacions personalitzades