Una nova eina informàtica permet seguir les obres de millora i manteniment de l’espai públic de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un visor amb què es poden conèixer la data, l’evolució i el pressupost de les actuacions de millora i manteniment del municipi.

L’aplicació // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha creat un visor que dona a conèixer l’ubicació de cada obra del municipi al mapa, les dates en què es durà a terme, l’estat en què es troba i el pressupost. A més, també inclou fotografies de l’abans i el després de les actuacions, a mesura que es van realitzant. L’Ajuntament també ha comunicat que més endavant s’inclouran etiquetes per classificar les obres segons la localització, l’àmbit o la temàtica.

Segons ha explicat el consistori en un comunicat, el visor d’obres dona a conèixer informació sobre els nous espais públics que s’estan creant, així com aquells que s’estan millorant, mantenint o rehabilitant.

L’eina està pensada perquè s’utilitzi des del telèfon mòbil i de moment està disponible amb el sistema operatiu Android.

L’Ajuntament ha apuntat que el visor «facilita la transparència de la gestió municipal en matèria d’obres i actuacions a l’espai públic«, així com «l’avaluació dels projectes i el retiment de comptes a la ciutadania«.

Recomanacions personalitzades