Dues derrotes del Sant Boi de beisbol a Tenerife

L’equip de Candelario Díaz cau en els dos partits de la sèrie al camp del líder, el Tenerife Marlins Puerto Cruz, en la visita a les Illes Canàries.

Una acció del partit entre Marlins i Sant Boi // Jacqueline González

Doble derrota del CBS Sant Boi en el desplaçament a les Illes Canàries de la jornada 11 de la Divisió d’Honor. L’equip de Candelario Díaz va perdre clarament els dos partits de la sèrie contra el líder, el Tenerife Marlins, en la visita al Centro Insular de Béisbol ‘El Burgado’.

L’equip canari va guanyar de forma contundent el primer partit sense donar cap opció al Sant Boi per 22-3. En el segon enfrontament, els Marlins també van ser superiors i es van imposar amb claredat (16-1). Amb aquesta doble derrota al Puerto de la Cruz, el conjunt del Baix Llobregat segueix a la penúltima posició de la classificació amb 6 victòries i 16 derrotes empatat amb el Béisbol Navarra. El Tenerife Marlins es consolida en el liderat amb tres triomfs més que el segon classificat, el San Inazio.

El pròxim partit del CBS Sant Boi serà contra el Miralbueno de Saragossa, últim classificat, a casa.

Recomanacions personalitzades