El barri de Camps Blancs millora la seva connexió de bus amb l’Hospital de Sant Boi

La línia L72, que inicia el seu recorregut a Ciutat Cooperativa, circularà de forma més directa per la ronda de Sant Ramon fins al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. La L78 incrementarà la connectivitat amb el centre de la ciutat.

Un dels autobusos interurbans de Sant Boi que connecta amb Barcelona // Arxiu

A partir d’aquest estiu, els veïns i veïnes de Sant Boi gaudiran d’algunes millores en la mobilitat a través de les línies d’autobús urbà i interurbà. Així, la línia L72, que connecta el barri de Ciutat Cooperativa amb Camps Blancs, facilitarà la comunicació amb l’Hospital de Sant Boi mitjançant una circulació més directa per la ronda de Sant Ramon fins al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. A més, aquesta línia oferirà un servei de bus més directe cada dia des de Ciutat Cooperativa fins a la plaça d’Espanya de Barcelona.

Segons ha explicat l’Autoritat Metropolitana de Barcelona (AMB) en un comunicat, un altre dels canvis és la millora de la L78, que comunica Sant Boi amb el Prat de Llobregat. Aquest servei modifica el recorregut “per donar més cobertura i incrementarà la intermodalitat en transport públic al centre de la ciutat”, expliquen des de l’Ajuntament de Sant Boi. El servei de la L78 incorpora un itinerari per l’avinguda de General Prim i el carrer de Baldiri Aleu (el que fins ara feia la línia L72) i ofereix al barri de Camps Blancs una nova connexió amb El Prat i amb altres línies de transport.

Recomanacions personalitzades