Sant Boi tindrà connexió per bus tot l’any amb la platja de Gavà Mar

L’AMB allargarà el recorregut de la línia L77, que enllaça Sant Joan Despí amb l’aeroport del Prat. Els autobusos sortiran a les hores en punt i als minuts 30 entre les 5:15 del matí i les 23:00 de la nit.

La línia L96 uneix Sant Boi amb Castelldefels, passant per Viladecans i Gavà // Arxiu

L’Autoritat Metropolitana de Barcelona (AMB) ha modificat la línia L-77 d’autobús, que passa per Sant Boi, de forma que els santboians i santboianes disposaran de connexió directa tot l’any amb la platja de Gavà Mar. La L77, que uneix l’Hospital Moisés Broggi de Sant Joan Despí amb l’aeroport Josep Tarradellas-El Prat del Prat de Llobregat, permetrà arribar a les platges metropolitanes de Gavà sense canviar de línia. Aquesta ampliació, que ja s’havia fet en estius anteriors, ara es perllongarà durant tot l’any.

En un comunicat, l’AMB ha assegurat que aquests canvis que s’estrenen “tenen com a objectiu oferir un servei ampliat, més eficaç i amb una major cobertura sobre el territori”. A més del recorregut, també s’ha revisat l’horari dels serveis, ajustant-lo a hores de sortida exactes cada 30 minuts. Les de Sant Joan Despí es realitzaran als minuts 15 i 45 de cada hora i les de Gavà Mar a les hores en punt i als minuts 30. El servei funcionarà des de les 5:15 del matí fins a les 23:00 de la nit.

Recomanacions personalitzades