La Flama del Canigó, les revetlles i les Festes de Barri, protagonistes el cap de setmana de Sant Joan

Les actuacions musicals, els sopars a Ciutat Cooperativa per celebrar la seva Festa Major i les activitats esportives són les protagonistes a Sant Boi el cap de setmana que dóna el tret de sortida a l’estiu.

La Flama del Canigó iniciará la Revetlla de Sant Joan // Arxiu

Amb l’arribada el diumenge a la tarda de la Flama del Canigó a la plaça Mossèn Jaume Oliveras, s’inicia la celebració de la Revetlla de Sant Joan a Sant Boi. En un acte organitzat per Òmnium Cultural, a la festa s’encendrà la foguera i s’amenitzarà la vetllada amb la música d’Arlovins i de Marc Oriol. A la nit, es multipliquen les revetlles. Per un costat, la Unión Extremeña la realitza al carrer Mossèn Jacint Verdaguer i l’Associació de Veïns de Vinyets i Molí Vell la fa a la plaça Catalunya. Per la seva banda, el barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou celebra un sopar de revetlla amb disco mòbil al carrer Pau Casals.

Festes de Barri a Ciutat Cooperativa

La festa al barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou comencen ja el divendres amb la Trobada de Puntaires al Passeig Pau Casals. Posteriorment, s’entregaran el premi del concurs fotogràfic ‘Mostra’ns’. Així mateix, es lliuraran els guardons dels premis del Club Futbol Ciutat Cooperativa. A partir del vespre, començaran les actuacions al Passeig Pau Casals: el grup de sevillanes de Pedro i el de gimnàstica de l’Associació de Dones Esclat. Aquesta entitat serà també l’encarregada de pronunciar el pregó de l’inici de la Festa Major.

El dissabte, les activitats començaran amb un espai pels nadons, ubicat al pati de la parròquia Sant Pere Apòstol. Un vermut musical, una exhibició d’arts marcials i l’humor amb una sessió de monòlegs també seran protagonistes durant el migdia i la tarda. A la nit, el Sopar Popular i el ball amb l’orquestra Aquarium es traslladaran al Passeig Pau Casals.

El matí de diumenge serà per la tradició hindú del Festival Holy, la Festa de l’Escuma i una Sardinada Popular. A la nit, la Revetlla de Sant Joan centrarà els actes festius. El dilluns 24, darrer dia de les Festes del Barri, els vermuts musicals i les actuacions corals compartiran el protagonisme. La pirotècnia aèria posarà el punt final a quatre dies de celebració.

Recomanacions personalitzades