Revetlles populars per celebrar la nit de Sant Joan

Un any més, el foc i les revetlles tornen a Sant Boi amb motiu de la festa de Sant Joan. La nit més curta de l’any tornarà a omplir de festa els carrers de la ciutat, on enguany se celebraran diverses revetlles populars en diferents barris.

Com ja és habitual, diverses associacions de veïns dels barris de la ciutat organitzen la seva particular revetlla popular. A les 10 de la nit els veïns i veïnes  del Barri Cooperativa – Molí Nou podran menjar la tradicional coca acompanyada d’una copa de cava per només 1€. A més, a partir de les 23 hi haurà Discomòbil al passeig Pau Casals.

La festa al barri Vinyets – Molí Vell tindrà lloc com cada any a la plaça Catalunya. A partir de les 23.30 els veïns que hagin reservat taula, podran sopar, amb coca i ampolla de cava incloses, per 30 euros. La vetllada comptarà amb l’actuació del ‘Trio Coktel’.

Per la seva banda, els socis i sòcies de la Unió Extremenya organitzen la seva tradicional revetlla.  A partir de les 23h es reuniran al carrer Mossèn Jacint Verdaguer per sopar i gaudir plegats de la revetlla de Sant Joan.

Flama del Canigó

El programa d’activitats començarà el mateix dilluns 23 a les 10 de la nit amb l’arribada de la tradicional Flama del Canigó a la plaça Mossèn Jaume Oliveres. L’entitat Òmnium Cultural ha organitzat aquest acte, inclòs dins del programa d’actes del Tricentenari. A continuació es podrà gaudir per 5€ de sopar, coca i cava, tot amenitzat amb ball i música fins a la matinada. Per reservar una taula cal trucar al telèfon 93 630 64 08.

Recomanacions personalitzades