Més de 200 persones participen a la 3a Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

La tercera edició de la Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va aplegar a més de 200 persones entre professionals, voluntaris i col·laboradors. La recaptació es destinarà a un projecte d’ajuts socials a usuaris dels serveis sanitaris a Sant Boi.

L'hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet va ser el lloc on es va celebrar la tercera Nit Solidària del Parc Sanitari // José Coca - Parc Sanitari Sant Joan de Déu

L’hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet va ser el lloc on es va celebrar la tercera Nit Solidària del Parc Sanitari // José Coca – Parc Sanitari Sant Joan de Déu

La Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es va celebrar a l’hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat, amb més de 200 persones que no es van voler perdre aquesta cita solidària que enguany arribava a la seva tercera edició.

Els assistents a la Nit Solidària van escollir el projecte destinatari de la recaptació aconseguida. Era la principal novetat d’enguany i es van presentar quatre candidats: la remodelació de l’hospital psiquiàtric Sant Joan de Déu a Cochabamba (Bolívia), un procés de formació i suport clínic per a l’hospital Cristo de las Américas de Sucre (Bolívia), el projecte «Reencontrarse con el otro» a càrrec de la unitat terapèutica de justícia juvenil al Parc Sanitari de Sant Boi i un programa d’ajuts socials a usuaris i usuàries també de la ciutat.

Aquest últim va ser el projecte escollit per votació popular dels assistents després de que cadascun dels quatre gaudís d’un espai de temps per presentar i defensar la seva proposta.

Premi Solidaritat a Francisco Vallejos

També va haver-hi lloc pel premi Solidaritat 2014, guardó que aquest any va retre homenatge a Francisco Vallejos i el seu equip de col·laboradors per la llarga trajectòria enviant aliments i material sanitari als centres que Sant Joan de Déu té en els països més desafavorits.

El sopar solidari, organitzat per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc, també va dedicar uns minuts a recordar totes aquelles persones vinculades a la institució que han dit adéu al llarg d’aquest any. Durant el sopar va actuar el grup «Hermanos Juan», integrat per professionals de l’hospital materno-infantil d’Esplugues i del Parc Sanitari de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades