Les revetlles de Sant Joan es sumen a les Festes de Ciutat Cooperativa i Molí Nou

Aquest cap de setmana a Sant Boi les fogueres i revetlles de la nit de Sant Joan donaran pas als actes de les festes de barri, a Ciutat Cooperativa-Molí Nou. Ja estarà oberta la piscina d’estiu.

La flama del Canigó encendrà les diferents fogueres // jlmaral (Flickr)

La flama del Canigó encendrà les diferents fogueres // jlmaral (Flickr)

Repassem les diferents revetlles populars de Sant Joan a Sant Boi i els actes més destacats de la festa de barri:

Flama del Canigó
Les diferents fogueres de Sant Boi seran enceses pel foc provinent de la muntanya del Canigó en un acte organitzat per Òmnium Cultural per 14è any. Arribarà a la plaça Mossèn Jaume Oliveras a les 19h.

Unión Extremeña
L’associació Unión Extremaña farà la seva revetlla al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 161. Començaran a les 21h.

Vinyets i Molí Vell
El Sant Joan del barri de Vinyets i Molí Vell serà a la plaça de Catalunya. Organitzada per l’associació de veïns del barri, la celebració comença a les 22h.

Ciutat Cooperativa i Molí Nou
Les festes del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou estaran més animades amb la revetlla que organitzen. En el seu cas, fan un sopar popular: s’han de pagar 30€ per taula, coca i ampolla de cava. Serà a les 22 hores al carrer de Pau Casals.

La piscina del parc de la Muntanyeta és un bon lloc per anar en família // Ajuntament de Sant Boi

Piscina del parc de la Muntanyeta  // Ajuntament

Obre finalment la piscina d’estiu

Una bona tècnica per passar la calor i celebrar l’inici oficial de l’estiu serà un bon bany. Com cada any, amb l’arribada de l’estiu obre la piscina recreativa situada al parc de la Muntanyeta. El cap de setmana passat havia d’obrir, però no va ser possible per un endarreriment en la contractació de l’empresa que ho gestiona. Finalment ha obert el 20 de juny, així que aquest cap de setmana ja estarà oberta. Seguirà fins el 3 de setembre.

Arriben les festes de Ciutat Cooperativa i Molí Nou

Després del preludi de dijous, aquest cap de setmana arriba el plat fort de les festes de barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou.

Matí de dissabte per als infants
El grup La Tresca i la Verdesca posarà música i animació familiar dissabte 24, a les 12 del migdia a la plaça Carles Massó i Blanc. El seguirà la música de versions del grup D.A.D. Abans, a les 11, al pati de la parròquia de Sant Pere Apòstol, hi haurà l’Espai Nadó perquè els infants de fins a 3 anys puguin jugar, tocar i experimentar.

Sopar popular i ball
Dissabte al vespre hi haurà el sopar popular (22h al passeig de Pau Casals), seguit del ball amb l’orquestra Aquarium (23:30h). A la tarda, exhibició de gimnàstica (19h) i l’actuació de Rondalla de la Coope (19:30h). A més, a la terrassa del casal de barri, sessió de DJ amb Sergi Oakland (19h).

La festa 'holi' de l'any passat // Ajuntament de Sant Boi

La festa ‘holi’ de l’any passat // Ajuntament de Sant Boi

Festa ‘holi’ i d’escuma
El matí de diumenge es despertarà amb la percussió de ‘Percucoope’ i ‘Bum Bam Boi’, en cercavila amb inici a les 10. Després, a les 11, hi haurà una festa ‘holi’, el festival de colors inspirat en els de l’Índia, al passeig de Pau Casals. Hi haurà balls de Bollywood en directe. El seguirà una festa de l’escuma a les 12. Mentrestant es farà una mostra de retalls d’art i dones emprenedores al mateix passeig.

Tarda musical i de ball
Havent dinat -amb la Sardinada popular acompanyada de la txaranga ‘Only Marxing Band-, la tarda es presenta amb una exhibició de músiques i danses al passeig de Pau Casals. Començaran a les 18h, i comptaran amb Acadèmia de Ball Lluisa Fernando, Coral de la Gent Gran de Cooperativa, A.C.A Casa de Granada i Acadèmia Susi. Mentrestant, Dj Wiido farà una sessió a la terrassa del Casal de Barri.

La festa acabarà a les 22:15 amb el castell de focs, al mateix passeig de Pau Casals.

Recomanacions personalitzades