El PSC construirà un programa electoral participatiu amb els ciutadans de Sant Boi

El partit ha organitzat una primera jornada de treball amb entitats civils per concretar les propostes de futur. Les persones, el planeta, la prosperitat i les aliances són els quatre eixos de la iniciativa.

El PSC, durant la trobada per confeccionar el seu programa electoral // PSC Sant Boi

El PSC de Sant Boi ha decidit obrir a la ciutadania la construcció del seu programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig. La formació ha indicat en un comunicat que aquest s’alinearà amb “els Objectius de Desenvolupament Sostenible que volen donar resposta als grans reptes de l’Agenda 2030”. Per fer-ho possible, ha organitzat una jornada de treball, en la qual han participat més de 150 persones de diferents entitats culturals, educatives, esportives, socials, econòmiques i ambientals de la ciutat.

En la trobada, que s’ha dut a terme a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, han assistit l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Els dos han reivindicat el “paper de les ciutats en la solució als reptes globals que planteja l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Quatre eixos de treball

A la sessió s’han configurat quatre grups de treball que han de definir les propostes de futur del programa electoral. Aquests, relacionats amb l’Agenda 2030, són les persones, el planeta, la prosperitat i les aliances. El PSC de Sant Boi ha destacat que la iniciativa vol “contribuir des de l’àmbit local a reptes com la lluita contra les desigualtats, el canvi climàtic, fomentar una economia al servei de les persones i la millora de la qualitat democràtica».

Recomanacions personalitzades