José Ángel Carcelén, Laura Solís i Marc Aguilà lideren la nova executiva del PSC

L’agrupació del PSC de Sant Boi va escollir la nova executiva, liderada altra vegada per José Ángel Carcelén pero on la secretaria d’organització agafa més pes, amb Laura Solís al capdavant i Marc Aguilà com a secretari adjunt.

Foto de família de la nova executiva del partit // PSC Sant Boi

Foto de família de la nova executiva del partit // PSC Sant Boi

José Ángel Carcelén va ser escollit per unanimitat com a primer secretari del PSC de Sant Boi. L’assemblea va validar la gestió del passat mandat i va escollir la nova executiva, «una gran renovació i sobretot una nova manera de fer», ha explicat Carcelén a Sant Boi Diari. Laura Solís serà la secretària d’organització i Marc Aguilà farà tàndem en aquesta secretaria, que tindran com a objectiu «obrir el partit».

Durant l’assemblea, tant José Àngel Carcelén com Laura Solís van posar de manifest la importància de la militància i la implicació d’aquesta com a factor decisiu per que el projecte socialista tingui molt bona salut a la ciutat, i «continuï nodrint i aportant generosament persones al projecte comarcal i nacional del PSC, per millorar i enfortir-lo».

Segons ha informat el partit en un comunicat, l’executiva és el resultat d’un innovador model d’organització «on prima la proximitat, la defensa dels drets de les persones, la lluita contra el canvi climàtic i posa al centre de la política a la ciutadania de Sant Boi». José Ángel Carcelén ha explicat que els àmbits sectorials i territorials del partit «s’han obert a totes les persones» i no només a la militància.

Així, figures rellevants del govern municipal prenen posicionts capdavanteres dins de l’agrupació local del PSC. Carcelén és el primer tinent d’alcalde i responsable d’urbanisme, Solís és quarta tinent d’alcalde i responsable de drets socials, i Aguilà és regidor de joventut i participació. Un altre regidor, Javi López, s’encarregarà de la secreataria de comunicació del partit.

Recomanacions personalitzades