Moret anuncia que les obres de la variant de la C-245 acabaran l’any 2022

L’alcaldessa assegura que Foment s’ha compromès a iniciar el procés de contractació l’any 2020. Desvincula el projecte d’un possible canvi de govern després de les eleccions generals del 28 d’abril.

L’alcadessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, durant la seva intervenció al Fòrum Empresarial // David Rodríguez

L’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, ha concretat que les obres de la variant de la C-245, una infraestructura llargament reivindicada pel territori, finalitzaran a finals del 2021 o com a màxim l’any 2022. Després d’haver mantingut una reunió amb el secretari general d’Infraestructures, José Javier Izquierdo, Moret ha explicat que “el Ministeri de Foment ens ha garantit que el projecte de finalització s’enllestirà enguany i el procés de contractació s’iniciarà l’any vinent”.

Durant la inauguració de la 17a edició del Fòrum Empresarial, que tenia el títol de ‘Lideratges ètics, lideratges amb ànima’, i davant d’un auditori de més d’un centenar de persones, Moret ha desvinculat el projecte d’un possible canvi de govern després de les eleccions generals del 28 d’abril. “Tot i que no ho podem garantir totalment, el projecte ja està aprovat i té la dotació pressupostària assignada», ha afegit Moret.

 

 

Recomanacions personalitzades