El CBS Sant Boi femení suma una victòria al País Basc

L’equip sènior de softbol guanya el segon partit de la sèrie contra el OBB Bizkorrak de Orio en el primer desplaçament a la lliga.

Imatge d’arxiu d’un partit de l’equip de softbol // Jordi Cortadella-CBS Sant Boi

Empat del sènior de softbol del CBS Sant Boi en la segona jornada de la Lliga Nacional 2019. Després d’igualar el duel comarcal contra el Projecte Softball Gavanenc en el debut, l’equip de Xavi Civit va empatar la sèrie al camp del OBB Bizkorrak de Orio en la visita al País Basc.

L’equip local es va emportar la victòria per 3-1 en el primer partit. En el segon enfrontament, les santboianes van ser superiors i van guanyar de forma clara (1-11) amb 4 innings. El conjunt del Baix Llobregat va sumar un triomf a terres basques.

El pròxim partit del CBS Sant Boi femení serà davant el CBS Rivas de Madrid a casa en la tercera jornada del campionat.

Recomanacions personalitzades