El Santboià rescata un punt a Reus

L’equip de «Piti» Belmonte empata a terres tarragonines després d’anar a remolc en el marcador en un partit amb alternatives.

Imatge d’arxiu del partit de la primera volta // David Ferrer-FC Santboià

Empat del FC Santboià al camp del Reus Deportiu B (3-3) en la jornada 32 de Tercera Divisió. Partit amb alternatives amb una segona part emocionant. L’equip del Baix Llobregat està a nou punts de la salvació, que marca el Figueres, i segueix en la penúltima posició de la classificació.

Rubén Enri va desequilibrar un partit igualat amb un gol a la mitja hora de joc. A la represa, el mateix Enri va tornar a marcar i va situar el 2-0 al marcador a favor del filial roig-i-negre.

Kilian Honorato va reduir les diferències per al Santboià al minut 73 després d’entrar al camp des de la banqueta però Jordi Oribe va posar el 3-1 per al conjunt reusenc dos minuts després. Honorato, amb el segon gol en el seu compte particular, va col·locar als del Baix Llobregat dins de l’enfrontament (3-2).

Guillermo Torres, que també va entrar al terreny de joc a la segona part, va establir el 3-3 definitiu en uns instants finals frenètics. L’equip de «Piti» Belmonte està amb 22 punts a la classificació.

El pròxim partit del Santboià serà contra el Terrassa a l’Estadi Olímpic el proper diumenge després de la jornada de descans en el tercer partit consecutiu fora de casa. L’equip egarenc juga el derbi de la ciutat al camp del San Cristóbal aquest dimecres, en una jornada intersetmanal on el Santboià descansa.

Fitxa tècnica

CF Reus Deportiu B: Chechu, Reina, Martí Vilà, Rosales, Gaixas, Modest (Lucas Ribeiro), Adri Arjona, Miravent, Rubén Enri, Jordi Oribe i Xavi Fabra (Mañé).

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera, Pol Ros (Guillermo Torres), Álex Ruiz, Borges, Juanlu Estévez (Kilian Honorato), Jota (Libo), Roger Escamilla, Alfonso Castellano, Sergi Caballero i Dani Martínez.

Gols: 1-0, Rubén Enri (min 31). 2-0, Rubén Enri (min 47). 2-1, Kilian Honorato (min 73). 3-1, Jordi Oribe (min 75). 3-2, Kilian Honorato (min 82). 3-3, Guillermo Torres (min 83).

Àrbitre: Ainara Andrea Acevedo Dudley. Targeta groga a Max Llovera per part del Santboià.

Estadi: Camp Nou Municipal de Reus.

Recomanacions personalitzades