La UAB reconeix la qualitat i la transparència de la web de l’Ajuntament de Sant Boi

La universitat atorga al consistori el segell ‘Infoparticipa 2018’ amb una puntuació de 100. L’Ajuntament ha rebut el guardó per sisè any consecutiu.

Els regidors Juan Antonio Tamayo i Marc Aguilà, després de recollir el premi // Ajuntament de Sant Boi

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha concedit a l’Ajuntament de Sant Boi el segell ‘Infoparticipa’, que premia la qualitat i la transparència de la web municipal. El guardó, que el va entregar la rectora de la UAB, Margarida Arboix, ha atorgat una puntuació de 100 punts a la web, la màxima possible i superior a la dels dos darrers anys.

A l’acte d’entrega del premi han assistit el tinent d’alcalde de Governança i Qualitat democràtica de Sant Boi, Juan Antonio Tamayo, i el regidor de Transparència, Marc Aguilà. L’Ajuntament ha rebut el segell ‘Infoparticipa’ per sisè any consecutiu.

Bones pràctiques dels ajuntaments

El segell ‘Infoparticipa’ és un certificat que concedeix anualment el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en el qual es reconeixen “les bones pràctiques dels webs dels ajuntaments i administracions locals”, segons informa l’Ajuntament en un comunicat. Una vegada analitzats els 52 indicadors establerts a la Llei de Transparència, Informació Pública i Bon Govern es publiquen els resultats.

En aquesta sisena edició, la UAB ha entregat el segell a 98 ajuntaments, quatre consells comarcals i tres diputacions. En total, 32 ajuntaments, entre el qual està inclòs el de Sant Boi, han aconseguit la màxima puntuació.

Recomanacions personalitzades