El CBS Sant Boi iguala la sèrie contra el Softball Gavanenc

L’equip sènior de softbol guanya un partit i perd un altre de la sèrie contra el Projecte Softball Gavanenc a casa en el derbi del Baix Llobregat.

Imatge d’arxiu de la temporada passada // Carles Cerdà-CBS Sant Boi

Empat del sènior de softbol del CBS Sant Boi en el debut a la Lliga Nacional 2019. L’equip de Xavi Civit va dividir la sèrie contra el Projecte Softball Gavanenc a casa en el derbi del Baix Llobregat corresponent a la primera jornada.

Les visitants es van emportar la victòria per 9-13 en un primer partit marcat per la igualat. En el segon enfrontament de la sèrie, l’equip local va ser superior i va guanyar de forma clara (13-3). Repartiment de triomfs en el primer duel comarcal entre santboianes i gavanenques a la Divisió d’Honor d’aquest any.

El pròxim partit del CBS Sant Boi serà davant el OBB Bizkorrak de Orio al País Basc en la segona jornada del campionat.

 

Recomanacions personalitzades