El Santboià cau contra un rival directe

L’equip de Sant Boi de Llobregat perd al camp del Castelldefels (2-0) en el derbi comarcal i no aprofita l’oportunitat de retallar distància amb la permanència.

El porter del Santboià es lamenta després d’un gol rebut // David Ferrer-FC Santboià

Derrota del FC Santboià contra un rival directe en la lluita per continuar a Tercera Divisió la pròxima temporada. L’equip de «Piti» Belmonte va caure als Canyars davant el Castelldefels (2-0) en el derbi del Baix Llobregat de la jornada 31. Els vermells es queden a nou punts de la salvació, que marca el Castelldefels, a la penúltima posició de la taula classificatòria.

La primera part va finalitzar amb 0-0 en un partit igualat. A la segona meitat, l’equip mariner va marcar els dos gols de la victòria. Sergi Pérez, amb una rematada de cap després d’un servei de falta, feia l’1-0. Borges va tenir l’ocasió més clara dels de «Piti» Belmonte per igualar l’enfrontament però va fallar sol davant del porter local. Al minut 88, Pol Ros també va disposar d’una oportunitat per empatar però el seu llançament va sortir fregant el pal de la porteria del Castelldefels. Jordi Cano, amb un xut al temps afegit, va establir el 2-0 final. El Santboià no va aprofitar l’opció d’acostar-se a la zona de salvació.

El Santboià tornarà a jugar fora de casa el pròxim cap de setmana. El Reus Deportiu B serà el rival abans de la jornada de descans de la segona volta.

Fitxa tècnica

UE Castelldefels: Manu Martín, Rubi, Sergi Pérez, Alan, Víctor Miranda, Jonathan Ferreira, Pedro Bilbao (Eric González), Bermúdez, Jordi Aumatell (Jaume Aparicio), Fran Piera (Ralph) i Jordi Cano.

FC Santboià: Àlex Espinet, Max Llovera (Kilian Honorato), Álex Ruiz, Borges, Juanlu Estévez, Jota, Carlos González, Guillermo Torres, Marc Hervías (Castellano), Sergi Caballero i Dani Martínez (Pol Ros).

Gols: 1-0, Sergi Pérez (min 74). 2-0, Jordi Cano (min 90).

Àrbitre: Enric Bureu Méndez. Targeta groga a Carlos González per part del Santboià.

Estadi: Els Canyars. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades