Un home mor atropellat per un cotxe a la C-32 a Sant Boi

L’accident s’ha produït quan l’individu, de 45 anys i veí de Corbera de Llobregat, es trobava fora del seu vehicle. Amb aquest accident, enguany ja han mort 23 persones en accidents de trànsit a la xarxa interurbana de Catalunya.

L’accident va ser a la C-32 al seu pas per Sant Boi // Google Street View

Un home ha mort atropellat per un cotxe a la C-32 al terme municipal de Sant Boi. L’accident s’ha produït a la mitjanit, quan l’individu estava a la carretera fora del seu vehicle i ha estat atropellat. Segons ha informat el Servei de Trànsit, «l’home que ha mort tenia 45 anys i era veí de Corbera de Llobregat». Per la seva banda, el conductor del vehicle que ha causat l’atropellament ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital de Bellvitge.

Els fets van succeir durant la matinada al quilòmetre 55 de la C-32, a l’altura de Sant Boi. Amb aquest darrer accident, ja s’acumulen 23 morts aquest any en accidents de trànsit a les vies interurbanes de Catalunya.

Dies enrere, un motorista de Sant Boi va morir en xocar amb un turisme a la C-32 a l’altura de Cornellà de Llobregat en sentit Castelldefels. El Servei Català de Trànsit va informar que a conseqüència del xoc, el motorista va resultar ferit crític i va morir després a l’hospital.

Recomanacions personalitzades