Sant Boi rep 15.000 euros de l’Estat per lluitar contra la violència masclista

La secretaria d’Igualtat del Ministeri de la Presidència ha concedit aquesta aportació al municipi per desenvolupar el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. L’Ajuntament incrementarà les accions de la campanya ‘Això no és amor’, dirigida a combatre les agressions contra les dones.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, amb la vicepresidenta del Govern de l’Estat, Carmen Calvo // Ajuntament de Sant Boi

La secretaria d’Estat d’Igualtat del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat ha concedit a l’Ajuntament de Sant Boi una aportació de 15.000 euros per desenvolupar el Pacte d’Estat contra la violència de gènere. Segons ha informat l’Ajuntament de Sant Boi en un comunicat, “la Junta de Govern Local ha aprovat l’acceptació d’aquesta aportació amb l’objectiu de reforçar les accions municipals que ja es desenvolupen”.

En el Pacte d’Estat contra la violència de gènere, es preveu la recuperació de les competències sobre l’àmbit de la violència de gènere per part dels ajuntaments. El consistori ha explicat que amb aquests fons reforçarà “les polítiques que desenvolupa en relació amb la lluita per la igualtat i contra la violència masclista, una xacra social que malauradament pateixen encara massa dones a la nostra societat”.

Dins de les iniciatives que duu a terme l’Ajuntament de Sant Boi, aquest preveu augmentar l’esforç en els serveis municipals i accions concretes com la campanya ‘Això no és amor’, que han convertit la població en un municipi referent en aquesta matèria.

Recomanacions personalitzades