El sènior femení de la UE Santboiana jugarà el play-off

El primer equip femení de la UE Santboiana es classifica matemàticament per al play-off de la Divisió d’Honor Catalana després de la victòria al camp del Castelldefels Rugby per 10-25 en la jornada 11 de la lliga regular.

Una acció del partit del sènior femení a Castelldefels // Àlex Palomar

L’equip sènior femení de la UE Santboiana ha sumat un gran triomf a Can Vinader davant el Castelldefels Rugby (10-25) en la jornada 11 de la lliga regular. Amb aquesta victòria, el conjunt santboià és el nou líder de la categoria amb 40 punts i es classifica de forma matemàtica per al play-off. Els seus perseguidors immediats a la taula són el GEIEG de Girona i el BUC de Barcelona. El pròxim partit de l’equip de Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo serà contra el CR Sant Cugat al Baldiri Aleu el pròxim cap de setmana.

Per la seva part, el sènior B masculí ha caigut en la visita a La Mar Bella davant el CN Poble Nou (31-27) en la jornada 15 de la Divisió d’Honor B. El conjunt de Diego Godoy i Paco Baena segueix en la setena posició de la taula classificatòria amb 33 punts. El proper partit serà contra el CAU Valencia a casa el proper cap de setmana.

Recomanacions personalitzades