Detingut a Sant Boi un dels atracadors d’una joieria a l’Ànec Blau

Els dos van participar el passat mes de juliol a un assalt amb armes de foc, on van sostraure 92.000 euros. Els assaltants van disparar contra un mosso fora de servei quan intentava detenir-los.

La Policia Local de Sant ha participat al dispositiu // Ajuntament de Sant Boi

La Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra han detingut a Sant Boi a un dels dos atracadors que el passat mes de juliol va participar en l’assalt d’una joieria al centre comercial ‘L’Ànec Blau’ de Castelldefels. Els assaltants, que van sostreure 92.000 euros en joies, van disparar contra un Mosso d’Esquadra que estava fora de servei i que va intentar detenir-los. En un comunicat, les forces policials han indicat que “els arrestats formen part d’un grup criminal amb membres que són considerats presumptes autors de 10 robatoris en domicilis de Madrid i Toledo”.

La investigació ja es va iniciar el passat mes de juliol, quan els individus van assaltar disfressats la joieria. Després de cometre el robatori, els lladres van cremar el vehicle utilitzat per fer l’operació. Pocs dies després de l’assalt, la Policia va identificar als quatre autors materials del robatori i altres dues que van donar suport logístic.

Professionals i amb antecedents

Els quatre detinguts tenen “un alt grau de professionalització, amb alta itinerància delictiva i amb antecedents amb diversos països”, segons expliquen els Mossos d’Esquadra. La detenció de les cincs persones, quatre homes i una dona, s’han produït a Sant Boi, Cedillo del Condado (Toledo) i Getafe (Madrid).

Recomanacions personalitzades