Sant Boi instal·la un arbre sostenible de 4,5 metres a la plaça de l’Ajuntament

Està fet amb restes de poda de sis espècies vegetals autòctones de la zona forestal de Sant Boi. A la part de dalt, s’ha col·locat una caixa niu per a ocells i unes plaques solars per fer anar els llums.

L’arbre està a la plaça de l’Ajuntament // Ajuntament Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha instal·lat un arbre de Nadal sostenible de 4,5 metres a la plaça de l’Ajuntament. L’arbre, que farà companyia al pessebre, està fet amb restes de poda de la muntanya de Sant Ramon i s’il·lumina amb la llum solar. El consistori ha comentat en un comunicat que «l’arbre se sosté amb la mateixa estructura metàl·lica emprada a la Carpa Fresca de la Fira de la Puríssima”.

El Voluntariat Ambiental de Sant Boi i l’Ajuntament s’han encarregat de la seva col·locació. L’arbre està fet amb restes orgàniques de la zona forestal de la població. A més, les espècies vegetals emprades són autòctones. A la part superior de l’arbre, s’ha instal·lat una caixa niu per a ocells i al sostre d’aquesta, unes plaques solars que facin funcionar els llums de l’arbre.

Recomanacions personalitzades