L’Ajuntament crea ‘Trob@t’, un servei d’atenció psicològica per a adolescents

Ofereix suport a joves d’entre 12 i 16 anys per ajudar a superar dificultats i afavorir el procés de maduració. L’atenció s’oferirà tots els dimarts de 16 a 19 hores al Servei d’Infància.

‘Trob@t’ està adreçat als adolescents // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha creat un servei municipal d’atenció psicològica per a adolescents. ‘Trob@t’ ofereix suport psicològic especialitzat i individual davant de situacions de malestar. El consistori ha explicat en un comunicat que «l’objectiu del servei és ajudar a superar dificultats i afavorir el procés de maduració”.

‘Trob@t’ s’adreça als adolescents d’entre 12 i 16 anys de Sant Boi que es troben amb dificultats i preocupacions que afectin el seu desenvolupament social i personal. El servei busca ajudar-los en moments de desorientació, dubte o patiment. L’atenció s’oferirà tots els dimarts de 16 a 19 hores al Servei d’Infància, Adolescència i Família, ubicat al carrer Bonaventura Aribau, 32.

Recomanacions personalitzades