Els Bombers apaguen un foc a la cuina d’un pis de Sant Boi

L’incendi s’ha originat a la campana extractora d’un habitatge ubicat al número 12 del carrer Bonaventura de Calopa. El propietari de l’immoble va sufocar les flames i va patir una intoxicació lleu per fum.

L’incendi es va produir al carrer Bonaventura Calopa // Arxiu

Els Bombers de la Generalitat han apagat un foc que es va declarar el dia 26 de desembre a la cuina d’un habitatge de Sant Boi de Llobregat. «L’incendi es va iniciar en cremar-se la campana extractora», segons indiquen els Bombers en un comunicat. El foc es va originar a un immoble situat al número 12 del carrer Bonaventura Calopa de Sant Boi.

El propietari de l’habitatge, que va sufocar el foc, va ser evacuat amb l’ambulància del SEM a l’hospital Sant Joan de Déu amb símptomes lleus d’intoxicació per fum. Per extingir l’incendi, els Bombers van activar cinc dotacions.

Recomanacions personalitzades