La Santboiana tanca l’any amb derrota

El degà cau clarament contra el SilverStorm El Salvador a Valladolid (55-7) en l’últim partit del 2018.

Una acció del partit jugat a Valladolid // Manuel Ángel González

La UE Santboiana va perdre de forma clara a l’estadi Pepe Rojo de Valladolid contra el SilverStorm El Salvador (55-7) en l’últim partit del 2018. L’equip de Ricardo Martinena tanca l’any en la setena posició de la classificació, fora del play-off, amb 32 punts. L’equip de Valladolid va ser superior a la primera part i va sumar quatre marques, tres amb transformació, i s’arribava al temps de descans amb 26-0 al marcador.

A la represa, el conjunt local va mantenir el domini absolut del joc i augmentava l’avantatge amb cinc marques més, dues amb transformació, davant d’una Santboiana superada. Marco Mason aconseguia l’únic assaig del degà i Albert Millán va tancar el partit amb la transformació (55-7). El pròxim partit de la Santboiana serà el derbi contra el Barça al Baldiri Aleu corresponent a la jornada 14 del campionat.

Victòria del sènior femení i derrota del sènior B masculí

L’equip sènior femení va sumar una gran victòria al camp del GEIEG de Girona (22-25) en la novena jornada de la Divisió d’Honor Catalana. Amb aquest resultat, el conjunt santboià tanca el 2018 en la segona posició de la taula classificatòria amb 31 punts. El pròxim partit del conjunt de Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo serà contra el líder, BUC Barcelona, a casa el 2019.

El sènior B va caure davant el Fénix de Saragossa (36-5) fora de casa en la jornada 13 de la Divisió d’Honor B. Amb aquesta derrota, l’equip de Diego Godoy i Paco Baena finalitza el 2018 en la vuitena posició de la classificació amb 27 punts. El proper partit serà contra el Babarians de Calvià a casa el 2019.

Recomanacions personalitzades