Un dels atracadors de l’Ànec Blau és detingut a Sant Boi

La Policia Local de Sant Boi de Llobregat i els Mossos d’Esquadra han col·laborat en la detenció d’una persona investigada en relació amb l’atracament que es va produir a Castelldefels.

La Policia Local de Sant Boi ha col·laborat en la detenció // Arxiu — Ajuntament de Sant Boi

Arran de l’atracament de dilluns passat en una joieria del centre comercial Ànec Blau de Castelldefels, els Mossos d’Esquadra han fet quatre detencions al llarg de la setmana. Una d’elles s’ha fet en col·laboració amb la Policia Local de Sant Boi, segons ha informat la policia catalana.

L’Ajuntament confirma que la detenció s’ha produït dins el municipi de Sant Boi de Llobregat. Hi ha hagut dues detencions més en altres poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que no han especificat. Una quarta persona ha estat detinguda a Madrid en col·laboració amb la Policia Nacional.

El consistori ha afirmat en un comunicat que «la participació de la Policia Local de Sant Boi ha estat determinant en la detenció que s’ha realitzat al nostre municipi». Argumenten que «la policia de proximitat i el coneixement directe del territori són factors claus per a la millora de la seguretat pública».

Ara s’està investigant la relació de la persona de Sant Boi amb l’atracament, ja que pot ser que hi participés directament o indirectament. La investigació és a mans de l’Àrea Central d’Atracaments dels Mossos.

Recomanacions personalitzades