Dos jugadors del CBS Sant Boi són subcampions d’Europa

Eric Asensio i Edgar Rodríguez guanyaven la medalla de plata al Campionat d’Europa Sub-18 de beisbol celebrat a Itàlia. Espanya va caure a la final contra Holanda. 

Dos jugadors del CBS Sant Boi són subcampions d’Europa Sub-18 // RFEBS

Dos jugadors del CBS Sant Boi, Eric Asensio i Edgar Rodríguez, van ser subcampions d’Europa. La selecció espanyola perdia la final contra Holanda per 3-6 i es quedava amb la medalla de plata al Campionat d’Europa Sub-18 disputat a Grosseto (Itàlia).

Gran actuació a terres italianes de l’equip entrenat per José Luis Riera. Espanya està classificada, juntament amb Holanda, per al Mundial 2019 de la categoria que es disputarà a Gijang (Corea del Sud). Els dos combinats seran els representants europeus al país asiàtic.

Recomanacions personalitzades