«Piti» Belmonte torna a la banqueta del Santboià

El tècnic que va aconseguir l’ascens a Tercera fa dos temporades es posa al capdavant de l’equip situat en posicions de descens després de la destitució de Juan Camilo Vázquez.

«Piti» Belmonte en una imatge d’arxiu // David Ferrer-FC Santboià

Pere «Piti» Belmonte és el nou entrenador del Santboià com a substitut de Juan Camilo Vázquez, destituït com a entrenador del primer equip després de la derrota contra el Sants a casa. El debut de Belmonte a la banqueta tindrà lloc al camp de L’Hospitalet aquest dissabte amb Carles Gimeno i Carles Morante com ajudants.

El tècnic afronta la segona etapa al club després d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió l’any 2017 i la permanència la temporada passada. Procedeix del Manresa, equip del grup 2 de Primera Catalana.

A l’estiu, Belmonte va abandonar l’entitat després de la reducció del pressupost com a conseqüència de la sanció de la Seguretat Social. Ara torna per intentar aconseguir la salvació de l’equip santboià, situat a la penúltima posició de la classificació amb 11 punts, a sis de la permanència, quan s’han jugat 19 jornades.

Recomanacions personalitzades