Juan Camilo Vázquez és destituït com a entrenador del Santboià

El club anuncia que deixa de comptar amb els serveis del tècnic després de la derrota d’aquest diumenge a casa contra el Sants.

Camilo en l’últim partit contra el Sants // David Ferrer-FC Santboià

Juan Camilo Vázquez deixa de ser l’entrenador del primer equip del FC Santboià. El club va anunciar la seva destitució després de la derrota a casa contra el Sants, rival directe, en la jornada 19 de Tercera Divisió. El nom del nou tècnic del conjunt del Baix Llobregat es coneixerà en les pròximes hores.

El Santboià està situat en la penúltima posició de la classificació amb 11 punts, a sis de la permanència, quan s’han jugat 19 jornades. El pròxim partit serà al camp de L’Hospitalet.

Camilo afrontava la seva segona etapa a Sant Boi de Llobregat. El tècnic va entrenar el Santboià durant dues temporades i deu partits de la tercera (2014/2015, 2015/2016 i 2016/2017) quan l’equip vermell militava a Primera Catalana.

Recomanacions personalitzades