Un menor és apunyalat tres vegades al barri de Marianao

Segons avança Cadena SER, els Mossos d’Esquadra estarien buscant als dos agressors. La principal hipòtesi és que es tractaria d’una revenja.

Els fets van tenir lloc a la zona verda de l’avinguda Can Carreres // GOOGLE MAPS

Els Mossos d’Esquadra busquen als dos atacants que diumenge a la nit van apunyalar tres cops a un menor de 16 anys. Tal com ha avançat Cadena SER, els fets van tenir lloc al parc de l’Avinguda Can Carreras a les dues de la nit de divendres i la principal hipòtesi és que es tractaria d’una revenja. De fet, tant la víctima com un dels agressors (18 anys) tenen antecedents per robatori. A dia d’avui, els Mossos d’Esquadra els imputen un delicte de temptativa d’homicidi i la víctima està hospitalitzada greu, però estable.

Recomanacions personalitzades