Ferrocarrils tallarà el servei de tren de Sant Boi a l’Hospitalet entre el 30 de novembre i el 9 de desembre

La circulació s’interromprà a la estació de Sant Boi a partir de les 9 del matí dels dies feiners i els dies festius per obres de millora de la infraestructura

Estació de Ferrocarrils de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FCG) tallarà el servei de tren entre les estacions de Sant Boi de Llobregat i L’Hospitalet de Llobregat entre el 30 de novembre i el 9 de desembre. Les interrupcions, que permetran realitzar treballs de millora a l’infraestructura, afectaran l’estació santboienca «els dies laborables a partir de les 9 del matí i els dies festius», segons ha explicat la companyia en un comunicat.

Els talls s’iniciaran el divendres 30 de novembre a partir de les 10 hores. Per garantir i facilitar la mobilitat de les persones, FGC posarà a disposició dels viatgers un servei substitutori de bus per enllaçar amb les estacions de Sant Boi, L’Hospitalet Avinguda Carrilet, Almeda i Cornellà Riera.

La companyia ha indicat que els trens que circulin entre Sant Boi i les estacions de Martorell, Manresa i Igualada mantindran els horaris habituals.

Recomanacions personalitzades