Victòria contundent de la Santboiana

El degà del rugbi espanyol guanya el Bizkaia Gernika al Baldiri Aleu (53-13) en un partit dominat de principi a fi i suma el triomf 550 a la Divisió d’Honor.

Una acció del partit entre Santboiana i Gernika // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana es va imposar al Bizkaia Gernika amb contundència a casa (53-13) en la jornada 9 de la Divisió d’Honor. El conjunt de Ricardo Martinena és setè a la classificació amb 25 punts però a només dos punts de la quarta plaça, que ocupa el FC Barcelona. Els de Sant Boi sumaven la victòria 550 a la màxima categoria del rugbi estatal. Primer equip que aconsegueix aquesta xifra.

L’equip de Sant Boi de Llobregat va dominar una primera part més igualada. Nil Baró, Jonny Bentley, Harry Fitzsimons i Afa Tauli aconseguien quatre marques. Bentley realitzava tres transformacions. El conjunt basc puntuava a partir d’un assaig transformat i dos cops de càstig. Al descans, s’arribava amb 26-13 al marcador.

A la represa, els locals ampliaven l’avantatge en una segona part amb un domini absolut. Bentley i Tauli tancaven el partit amb quatres marques més per al degà. Bentley aconseguia dues transformacions i un cop de càstig per tancar el partit. Un parcial de 27-0 va situar un clar 53-13 i els locals sumaven el bonus ofensiu.

El pròxim partit de la Santboiana serà al camp del Sanitas Alcobendas en la pròxima jornada. L’equip blau es jugarà la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei.

Victòria del sènior femení i derrota del sènior B masculí

L’equip sènior femení va guanyar el partit pendent de la segona jornada de la Divisió d’Honor Catalana contra el GEIEG de Girona (17-10) a l’estadi Constantí Miranda. Amb aquesta victòria, es col·loca en la tercera posició de la classificació. El pròxim partit del conjunt de Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo serà al camp del CN Poble Nou.

El sènior B va caure davant el Tecnidex València (22-23) al Baldiri Aleu en la novena jornada de la Divisió d’Honor B. El proper partit de l’equip de Diego Godoy i Paco Baena serà contra el BUC Barcelona fora de casa. Amb aquest resultat, es queda en la setena posició de la classificació.

Recomanacions personalitzades