Carlos Baute serà el cap de cartell de la Festa Major de Sant Boi

Carlos Baute encapçalarà el cartell de la Festa Major, que també tindrà l’actuació destacada de La Raíz, l’impuls de les entitats de Sant Boi, i el pregó d’Albert Mendiola. 

Carlos Baute

L’artista veneçolà Carlos Baute és el cap de cartell de la pròxima edició de la Festa Major de Sant Boi de Llobregat, que es realitzarà entre el 18 i el 21 de maig, segons ha informat l’Ajuntament aquest divendres en un comunicat.

En el programa també destaca el «mestissatge reivindicatiu» de la banda valenciana La Raíz, el tribut del periodista Manel Fuentes a Bruce Springsteen o l’actuació d’Hotel Cochambre.

«La Festa Major tornarà a ser el fruit d’un gran esforç col·lectiu entre col·lectius i operadors locals i un gran aparador de la cultura i la creativitat locals», assegura l’Ajuntament. Una vegada més, l’esdeveniment també serà un aparador de les entitats locals.

A la plaça de l’Ajuntament tornaran els grans balls populars amb l’Orquestra Selvatana i el nou col·lectiu SwingBoi, dedicat al Swing. D’altra banda, la cultura popular també tindrà el seu protagonisme amb activitats com la Tabalada, el Correfoc, la Matinada de Gralles, la Trobada de Gegants o la Trobada de Puntaires.

El pregoner de la Festa Major serà el xef Albert Mendiola, declarat com Cuiner de l’Any 2017 i premiat també amb la Carxofa d’Or. L’Ajuntament de Sant Boi impulsarà, per segon any consecutiu, un protocol contra la violència masclista durant les festes. El cartell ha estat obra dissenyador local David Moreno.

 

Recomanacions personalitzades