El santboià Albert Mendiola és el Cuiner de l’Any 2017

El xef de Sant Boi de Llobregat ha estat escollit entre cinc finalistes per votació popular a través d’Internet.

Mendiola recollit el premi // Marimorena

A Sant Boi es menja molt bé. No només per la qualitat dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat, sinó perquè també hi ha cuiners que aprofiten aquest producte de proximitat per transformar-lo en avantguarda gastronòmica.

El santboià Albert Mendiola, del restaurant Marimorena, ha rebut aquest cap de setmana el premi a Cuiner de l’Any 2017 en el marc de la novena edició del Fòrum Gastronòmic.

Mendiola, que abans de guanyar ja es considerava premiat per haver arribat a la final, ha estat escollit per votació popular a través de la web del diari La Vanguardia, on ha superat a quatre cuiners: Alvar Ayuso, Kaya Jacobs, Ariadna Julian i Sergi Roca.

 

 

Recomanacions personalitzades