El FC Santboià torna a puntuar fora de casa

L’equip del Baix Llobregat va sumar un punt al camp de la Pobla de Mafumet (0-0) i segueix amb la bona ratxa de resultats de les últimes jornades.

Pobla de Mafumet 0 – 0 Santboià // David Ferrer — FC Santboià

El Santboià segueix amb la bona dinàmica de resultats. L’equip que dirigeix “Piti” Belmonte, amb una gran solidesa defensiva, va empatar 0-0 en la seva visita a la Pobla de Mafumet. Partit corresponent a la jornada 16 de Tercera Divisió. Els del Baix Llobregat sumen 21 punts i es mantenen a la zona mitjana de la taula classificatòria.

A la primera part, Brugui disposava d’una ocasió per avançar el filial del Nàstic de Tarragona però fallava davant d’Àlex Sánchez. El Santboià es mostrava molt segur en defensa i tenia opcions en atac. Al descans, s’arribava amb empat a 0, resultat que es mantindria fins al final.

Els visitants també tenien les seves ocasions a la porteria de Perales per endur-se la victòria. El porter local salvava el seu equip amb dues intervencions. Partit igualat i amb poques ocasions. Al final, empat sense gols i repartiment de punts al Municipal de la Pobla de Mafumet.

El Santboià jugarà contra l’Espanyol B a casa el pròxim cap de setmana. Serà la jornada 17. El filial blanc-i-blau es el líder destacat del Grup V de Tercera Divisió i l’únic equip que no coneix la derrota.  

 

Fitxa tècnica

CF Pobla de Mafumet: Perales, Pol Valentín, Dani Hernández, De Nova, Roger Figueras, Adri Gimeno, Pol Prats (Nogueira), Èric Vilanova, Brugui (Riad), Rayco i Pol Ballesteros (Josemi).

FC Santboià: Àlex Sánchez, Rubén Cruz, David Cárdenas, Mario (John Neeskens), Guillem Castell, Carlos Martínez (Aitor Bilbao), Iván Romano, Gabi López, Juanlu Estévez (Pedro Bravo), Jonathan Collado i Oriol Molins.

Àrbitre: Àlex Gómez Meneses.

Estadi: Municipal Pobla de Mafumet. Unes 300 persones.

Recomanacions personalitzades