El sènior femení del CBS Sant Boi guanya la Copa Catalunya de softbol

 

Ja són sis les categories del CBS Sant Boi que han guanyat la Copa Catalunya aquesta temporada. El sènior femení de l’equip santboià ha aconseguitel títol per segon any consecutiu després de superar el CB Viladecans per 14-5. 

El sènior femení del CBS Sant Boi ha guanyat la Copa Catalunya després de superar el Viladecans // CBS Sant Boi

El sènior femení del CBS Sant Boi ha guanyat la Copa Catalunya després de superar el Viladecans // CBS Sant Boi

El Club de Beisbol i Softbol (CBS) Sant Boi suma un nou títol. El sènior femení ha conquerit la Copa Catalunya de softbol després de superar el CB Viladecans 14-5 a la final del torneig. És el segon any consecutiu que l’equip santboià es proclama campió de la competició.

A la fase regular, el CBS Sant Boi va derrotar el Projecte Gavanenc i el CB Viladecans. Les jugadores santboianes es mostraven superiors als seus rivals. Amb aquestes quatre victòries, es situaven a la primera posició del campionat i accedien a la final. En el partit per al títol, l’equip de Sant Boi jugava contra el CB Viladecans. Les locals es van imposar per 14-5 i acabaven el torneig imbatudes.

Èxit en altres categories

No és la primera victòria que aconsegueix aquest any l’equip del beisbol i el softbol de Sant Boi de Llobregat. L’equip Sub-16 va guanyar el Campionat d’Espanya de softbol amb una victòria contra el Dridma A Rivas a la final. Ha estat el tercer trofeu en cinc anys.

D’altra banda, el Sub-14 es va proclamar campió de la Copa Catalunya de beisbol després de derrotar el CB Barcelona 14-10. El CBS Santboianes es va endur el títol de la Copa Catalunya Sub-16 de softbol, el Sub-10 es va proclamar campió de Copa després de guanyar el CB Viladecans a la final i el sènior es va endur la Copa Catalunya de beisbol amb una victòria contra el CB Barcelona (9-4) a la final. En total, són sis títols de la Copa Catalunya guanyats el 2017: Sub-10, Sub-14, Sub-18 i Sènior de beisbol i Sub-16 i Sènior de softbol.

Recomanacions personalitzades