La Policia Local deté dos homes que havien disparat un tret al carrer Jacint Verdaguer

La matinada de dimecres, un home va disparar un tret a l’aire al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer de Sant Boi de Llobregat. L’autor del tret i un altre home van ser detinguts. La investigació està en mans dels Mossos, que neguen cap relació amb la caserna.

La policia local de Sant Boi va detenir els dos homes, però la investigació ha passat als Mossos // Arxiu — Ajuntament de Sant Boi

La Policia Local de Sant Boi de Llobregat va detenir la matinada de dimecres dos homes que portaven una pistola. Segons ha explicat SER Catalunya, van disparar almenys un tret al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer. Els Mossos d’Esquadra s’estan encarregant d’investigar els fets.

La proximitat del punt de la detenció amb la caserna de l’exèrcit va fer que algunes persones ho relacionessin, però els Mossos han negat a Sant Boi Diari que tingui alguna vinculació i afirmen que va ser circumstancial.

Segons la ràdio, l’autor del tret tenia antecedents i va disparar a l’aire enmig d’una baralla en un bar. També neguen que tingui cap relació amb el terrorisme i afirmen que està relacionat amb el tràfic de drogues.

Recomanacions personalitzades