Bona ratxa del FC Santboià

L’equip de “Piti” Belmonte va guanyar el Santfeliuenc en un partit poc brillant (1-0) i suma 10 punts de 12 possibles.

Santboià 1 - 0 Santfeliuenc // David Ferrer -- FC Santboià

Santboià 1 – 0 Santfeliuenc // David Ferrer — FC Santboià

Victòria important del Futbol Club Santboià. L’equip local va derrotar el Santfeliuenc a la jornada 15 de Tercera Divisió (1-0) al Joan Baptista Milà. Amb aquesta victòria, els de “Piti” Belmonte han sumat 10 punts dels últims 12 possibles i s’allunyen de la zona baixa de la classificació. I 6 de 6 en els dos partits consecutius jugats a casa després del triomf contra el Castelldefels.

Abans de l’inici, Rafa Leva i David Cárdenas van rebre una placa commemorativa del club pels 250 i 200 partits, respectivament, amb la samarreta del Santboià. Reconeixement per la seva trajectòria.

A la primera part, Juanlu Estévez marcava el gol que donaria la victòria a l’equip de Belmonte després de transformar un penal (1-0). Al descans, s’arribava amb el resultat que es mantindria fins al final del partit.

Els visitants creaven poc perill a la porteria local i van acabar cedint. El Santboià aconseguia mantenir el resultat i s’emportava tres punts que li permeten allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Bona ratxa de l’equip vermell.

El pròxim rival serà la Pobla de Mafumet el pròxim cap de setmana. Els jugadors de Belmonte buscaran allargar la bona dinàmica de resultats de les últimes jornades.

 

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva (Àlex Sánchez), Rubén Cruz, Gerard Rovira (Pedro Bravo), David Cárdenas, Guillem Castell, Mario, Carles González (Carlos Martínez), Gabi López, Juanlu Estévez, Jonathan Collado i John Neeskens.

Santfeliuenc FC: Toni, Ion Vázquez, Nacho Ruiz (Alberto Esteban), Murillo, Durán, David López, Maldonado, Fuentes, Josele, Charly Ruiz (Romo) i Recort (Areitio).  

Gols: 1-0. Juanlu Estévez, de penal (min 28).

Àrbitre: Josep Ollé Lladó.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades