La Santboiana és eliminada del play-off

L’equip de Lewis Williams cau contra l’Alcobendas (40-33) als quarts de final i queda fora de les semifinals.

L’Alcobendas ha vençut a la Santboiana // Cachaphotography/Revista22

La UE Santboiana va perdre al camp de l’Alcobendas als quarts de final del play-off per 40-33 i quedava eliminada. L’equip de Lewis Williams tanca la temporada. Va ser l’últim partit de l’entrenador de Nova Zelanda a la banqueta del degà.

El partit començava amb bones sensacions per als de Sant Boi amb un assaig de Joan López en els primers minuts. El conjunt madrileny capgirava el marcador i amb quatre marques, tres transformades, agafava un gran avantatge al marcador (26-5). Un nou assaig de Joan López transformat per Albert Millan reduïa les diferències (26-12). Amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la represa, els locals tornaven a augmentar les distàncies amb dues marques transformades i complicaven molt el partit als catalans. La Santboiana va reaccionar i un assaig de Nil Baró transformat per Millan li donava opcions (40-19). En els últims minuts, el degà es posava dins del partit gràcies a un assaig de Jeremy Bergue transformat per Millan i un assaig de càstig (40-33) però, finalment, no podia culminar la remuntada i quedava fora de les semifinals del play-off. L’equip blau finalitzava la temporada lluitant fins al final.

Recomanacions personalitzades