El Santboià tanca la permanència matemàtica

L’equip de “Piti” Belmonte suma un punt contra l’Ascó en l’últim partit de la temporada a casa (0-0) i evita el perill d’un descens no compensat.

El Santboià té garantida la permanència // David Ferrer — FC Santboià

Empat del FC Santboià (0-0) contra l’Ascó en la penúltima jornada de lliga del grup V de Tercera Divisió.  Va ser l’últim partit de la temporada al Joan Baptista Milà. L’equip de “Piti” Belmonte suma 47 punts a la taula classificatòria i està fora de la possibilitat d’un descens no compensat.

L’Ascó tenia el domini de la possessió en els primers instants i s’aproximava amb perill a l’àrea de Rafa Leva. Amb el pas dels minuts, el Santboià s’estirava i ho intentava amb xuts de Revi, Rubi, Gabi i Juanlu. Al descans, es va arribar amb empat a 0 al marcador.

A la represa, els visitants disposaven d’una ocasió clara amb un llançament que sortia fregant el pal de la porteria. L’equip vermell també s’aproximava a l’àrea d’Eudald però sense concretar les oportunitats. José González tenia l’opció de donar els tres punts als locals amb una vaselina però no estava encertat. Leva salvava un punt per al Santboià en els últims instants després de rebutjar un xut d’un jugador de l’Ascó que, finalment, anava al pal. Els del Baix Llobregat tancaven la temporada a casa amb un empat sense gols i aconseguien la permanència matemàtica.

El Santboià acabarà la temporada al camp del Granollers el pròxim cap de setmana. Serà l’última jornada de la lliga 2017/2018.

 

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Rubi (David Cárdenas), Mario, Gerard Rovira, Guillem Castell (Iván Romano), Carlos González, Carlos Bellido, Gabi López, Revi (José González), Juanlu Estévez i Oriol Molins.

FC Ascó: Eudald, Pato, Dani Argilaga, Enric Socías, Héctor Rodríguez, Artur, Enric Bernat (Sergi Moreno), Peke, Guiu, Sergi Masqué (Héctor García) i Cheikh (Víctor Bertomeu).

Àrbitre: Enric Bureu Méndez.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades