Sant Ramon rep la primavera mig nevat

El temporal de neu que ha afectat moltes poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona no s’ha notat gaire a Sant Boi, però la muntanya de Sant Ramon s’ha llevat mig nevada. 

Ningú s’esperava una nevada el dia en què comença l’estació de la primavera oficialment. Tot i que a Sant Boi de Llobregat el temporal no ha estat tan intens com a les parts altes d’altres poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona, també hi ha hagut punts que s’han llevat emblanquinats dimarts 20 de març.

És el cas de l’ermita i la muntanya de Sant Ramon, on la nevada s’ha fet visible, sense arribar a quallar. De fet, la imatge ha estat molt diferent en comparació amb l’anterior temporal del 28 de febrer, que sí que va ser intens.

No obstant, fonts municipals asseguren que la nevada no ha tingut gairebé afectacions a Sant Boi de Llobregat

Recomanacions personalitzades