El Santboià tomba el segon classificat

L’equip del Baix Llobregat aconseguia la victòria contra el CE L’Hospitalet (1-0) a casa i sumava la cinquena jornada consecutiva sense perdre a la lliga.

Revi celebra el gol // David Ferrer — FC Santboià

Segon triomf consecutiu del FC Santboià. L’equip que dirigeix “Piti” Belmonte va guanyar contra el CE L’Hospitalet (1-0) en la jornada 30 de Tercera Divisió al Joan Baptista Milà. El conjunt vermell puja fins a la desena posició de la classificació amb 42 punts. Abans de l’inici del partit, Pedro Bravo va rebre una placa pels seus 200 partits amb la samarreta del club.

La primera part va començar amb una ocasió clara dels locals als instants inicials quan Revi encarava la porteria de l’Hospitalet i xutava creuat però Sergi Puig refusava la rematada a còrner. El jove porter cedit pel FC Barcelona evitava l’1-0. Els visitants s’acostaven a l’àrea santboiana però els vermells estaven ferms en defensa i molt segurs. Al descans, empat a 0.

A la represa, l’equip de Xavi Molist intentava un xut des de lluny però marxava directament a fora. Al minut 60, arribava la jugada que va donar els tres punts als de Belmonte. Revi realitzava una rematada de cap perfecta després d’una gran centrada de Carlos Bellido des de la banda dreta i perforava la porteria de Sergi Puig. Quart gol del davanter fitxat a l’hivern. Pocs instants després, Oriol Molins va tenir una gran oportunitat per marcar el 2-0 però fallava.

El conjunt riberenc va poder igualar l’enfrontament a partir d’una rematada de cap després d’un servei de falta però Iván Fuentes evitava l’1-1 amb una gran aturada. Els visitants ho intentaven fins al final però els de Sant Boi mantenien la porteria a zero. Triomf contra el segon classificat, que la temporada passada jugava a la Segona Divisió B, i cinquena jornada consecutiva sense perdre de l’equip del Baix Llobregat (tres victòries i dos empats).

El pròxim partit del Santboià serà el dissabte 24 de març al camp del Reus Deportiu B.

Fitxa tècnica
FC Santboià: Iván Fuentes, Rubi, David Cárdenas, Mario (Gabi López), Guillem Castell, Carlos González, Carlos Bellido, Pedro Bravo (Àlex Ruiz), Revi (José González), Iván Romano i Oriol Molins.
CE L’Hospitalet: Sergi Puig, Gustavo Reynoso, Ñoño, David García, Cristian Alfonso (Velillas), Oscar García (Draman), Ripoll, Agi, Rodri, Losada i Cristian Gómez (Oscar Imaz).
Gol: 1-0, Revi (min 60).
Àrbitre: Pau Serrat Susi.
Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 500 persones.

Recomanacions personalitzades