Sant Boi participa per primera vegada a Fitur

Una representació de l’Ajuntament de Sant Boi ha viatjat a Madrid per exposar la ciutat a la Fira Internacional del Turisme Fitur. 

Representants de l’Ajuntament a Fitur // Ajuntament de Sant Boi

Exposar la marca de Sant Boi com a ciutat saludable i sostenible, tal com s’exposa en el nou pla de Turisme. Això és el que ha fet una representació de l’Ajuntament, encapçalada per l’alcaldessa Lluïsa Moret, a la Fira Internacional del Turisme (Fitur), celebrada a Madrid entre el 17 i el 21 de gener.

És la primera vegada que la ciutat forma part d’aquesta prestigiosa mostra. Aquesta presència ha estat possible gràcies al fet que el consistori ha estat convidat per Bikefiendly, un «projecte pioner vinculat precisament a la promoció del cicloturisme que col·labora amb l’Ajuntament en el disseny de la seva estratègia urbana de la bicicleta», segons informa l’Ajuntament a través d’un comunicat.

«Sant Boi vol aprofitar la seva presència en aquesta prestigiosa fira internacional, principal aparador del turisme estatal, per donar a conèixer els seus actius i el seu potencial turístic», ha argumentat el govern municipal.

Recomanacions personalitzades