Derrota clara de la UE Santboiana a Ordizia

El degà va perdre en la seva visita a Guipúscoa contra l’equip local i no aconseguia cap punt (35-14).

Imatge del partit de la primera volta al Baldiri Aleu // Arxiu — UE Santboiana

Mal resultat de la Unió Esportiva Santboiana a terres basques. L’equip de Lewis Williams va caure al camp de l’Ampo Ordizia per 35-14 i marxava del País Basc sense puntuar. Es manté a la cinquena posició amb 41 punts.  

La primera meitat va començar molt bé per als interessos del degà. Un assaig d’Afa Tauli transformat per Rodney Iona, col·locava el 0-7 al marcador en els primers minuts. L’Ordizia remuntava a partir de dos cops de càstig i una marca transformada. Al descans, 13-7 per al conjunt basc.

A la represa, els guipuscoans ampliaven el seu avantatge després d’un assaig transformat (20-7). Uns instants després, Iona aconseguia la segona marca per als de Sant Boi i ell mateix feia la transformació (20-14). Ens els últims vint minuts, els locals van sentenciar el partit i deixaven sense opcions a la Santboiana (35-14). Derrota contundent del degà al País Basc.  

La Santboiana rebrà el Getxo Artea, cuer de la lliga, al Baldiri Aleu en la pròxima jornada del campionatAbans, es jugaran les semifinals de la Copa del Rei. La Santboiana s’enfrontarà al VRAC Quesos Entrepinares al Pepe Rojo de Valladolid. Els de Williams defensaran el títol conquerit la temporada passada. L’altre enfrontament el disputaran el Barça i el SilverStorm El Salvador a La Teixonera. Serà a partit únic el pròxim diumenge 28 de gener.

Recomanacions personalitzades