L’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda incorpora i amplia nous espais en la seva oferta

Contingut patrocinat

La instal·lació esportiva de Sant Boi de Llobregat es troba en un constant procés de renovació.

Nova sala de càrdio // EMA Constantí Miranda

Amb més de 25 anys d’història, l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda ha estat seu de diferents esdeveniments esportius nacionals i autonòmics. La seva localització estratègica, en un entorn natural i a escassos minuts de Barcelona, fan de l’Estadi una instal·lació esportiva única dins del sector.

Amb un clar objectiu: acompanyar l’evolució del món del Fitness i de l’esport, l’Estadi ha modernitzat les seves instal·lacions i ha evolucionat juntament amb les necessitats dels usuaris. Aquesta inversió ha permès una amplia renovació dels seus espais i a dia d’avui disposa de sales de fitness totalment reformades, un nou circuit de cross, noves zones d’entrenament a l’exterior, dos camps de futbol 7 de gespa artificial, pista d’atletisme i camp de gespa natural, un rocòdrom, bar i pàrquing gratuït.

La nova sala de musculació del centre // EMA Constantí Miranda

Així mateix, aquest 2018 serà un any important per a la instal·lació, on es realitzarà una compra grossa de material d’entrenament funcional, creant un gran nombre de zones d’entrenament i donant-li encara més valor a la instal·lació.

Un altre gran valor? El preu! A partir de només 7,40 euros al mes es pot gaudir de tots els seus espais dins de tot l’horari d’obertura, fet que la converteix en la instal·lació més econòmica del municipi. Per a més informació podeu trucar al 936 307 134 o consultar la seva pàgina web.

Recomanacions personalitzades