Catalunya goleja Extremadura per 9-0 al Joan Baptista Milà

La victòria a l’estadi de Sant Boi classifica la selecció catalana amateur per a la següent ronda de la Copa de les Regions UEFA.

Catalunya 9 – 0 Extremadura // FCF

La selecció catalana amateur estarà a la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA gràcies a la victòria que han tingut a l’estadi municipal de Sant Boi Joan Baptista Milà. El partit es va jugar al camp santboià ja que va ser escollit com una de les seus d’aquesta competició.

El partit, que era el tercer de la primera ronda, es va jugar diumenge passat. Els jugadors de Toni Almendros van derrotar de forma contundent Extremadura (9-0). Només els valia la victòria després de l’empat contra Navarra el divendres i la victòria dels extremenys davant dels navarresos el dissabte.

Un hat-trick de Nils Puchades, dos doblets de Fernando Velillas i Sergi Moreno, Aitor Lario i Adrián Lledó posaven el 9-0 al marcador en una exhibició de joc dels futbolistes catalans. Domini absolut de principi a fi contra un rival superat i impotent. Els locals van ser millors sobre la gespa.  

Extremadura s’imposava a Navarra per 3-1 en el segon partit. Els extremenys van deixar la victòria encarrilada a la primera part amb els gols de Sergio Rodríguez i Roberto Juan (2-0). Albes retallava les diferències però els locals sentenciaven mitjançant Javier Ramiro.

El primer partit enfrontava Catalunya i Navarra. Hi va haver molt igualtat entre les dues seleccions. Al descans, s’arribava amb 0-0. Fins al segon temps no es va moure el marcador. Albes avançava els navarresos però els catalans reaccionaven i Aitor Lario igualava a la sortida d’un còrner servit per David Jiménez. La selecció que dirigeix Almendros disposava d’ocasions per aconseguir la victòria sense transformar-les en gol. Empat a 1.  

La selecció catalana acaba primera de grup amb 4 punts. Extremadura i Navarra acaben segona i tercera, respectivament. El rival a la fase intermèdia de la competició serà Castella i Lleó, a doble partit d’anada i tornada.

Recomanacions personalitzades