Sant Boi albergarà la primera fase de la Copa de les Regions de la UEFA

L’estadi de futbol Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat serà una de les seus d’aquest campionat. Catalunya s’enfrontarà a Navarra i Extremadura al Joan Baptista Milà.

Un partit a l'estadi Joan Baptista Milà // Ajuntament de Sant Boi

Un partit a l’estadi Joan Baptista Milà // Ajuntament de Sant Boi

El municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat serà la seu de la primera fase de l’onzena edició de la Copa de les Regions de la UEFA, segons va anunciar la Federació Catalana de Futbol en un comunicat.

La lligueta serà entre el 8 i el 10 de desembre. Catalunya, entrenada per Toni Almendros, s’enfrontarà a Navarra el dia 8 i el dia 10 jugarà contra Extremadura. Els dos partits estan fixats per a les 11.30 hores. La selecció que finalitzi primera de grup accedirà a la següent ronda.

Recomanacions personalitzades