L’Ajuntament inverteix en la millora dels centres educatius i els seus accessos

La climatització de l’Escola Bressol de La Mercà, l’entorn de l’escola Llor o el canvi de la caldera del poliesportiu de La Parellada són algunes de les actuacions d’aquest estiu. Continua la transformació de Lluís Pascual Roca.  

La plataforma elevada per millorar l’accès a escola Llor // Ajuntament de Sant Boi

L’estiu és sinònim d’obres a les ciutats i Sant Boi de Llobregat no és una excepció. Segons explica l’Ajuntament a través d’un comunicat, el consistori ha aprofitat les vacances, període on les obres són menys molestes perquè hi ha menys gent al municipi, per «posar al dia carrers, equipaments i escoles».

Concretament, s’han destinat 400.000 euros a millores en centres educatius. Per exemple, s’ha canviat la climatització de l’Escola Bressol La Mercè. També s’ha creat una plataforma elevada per millorar l’accessibilitat i la seguretat en el camí que porta fins a l’escola Llor.

A l’escola Amat Verdú s’ha pintat i rehabilitat l’espai destinat a l’educació preescolar i un edifici annex. També s’han fet actuacions de petita escala a les escoles Josep Maria Ciurana, Casablanca, Marianao, Rafael Casanova i Parellada.

D’altra banda, l’Ajuntament ha invertit un total de 100.000 euros en el canvi de la caldera del poliesportiu La Parellada i a millorar els accessos de la grada del camp de futbol de Marianao. També s’ha millorat la seguretat de l’ermita de Sant Ramon i s’han fet obres als locals municipals de Bonaventura Aribau i a la planta baixa de l’Olivera.

Continuen les orbes de Lluís Pascual Roca

Les obres que continuen són les del carrer Lluís Pascual Roca, que vol esdevenir un gran eix comercial. Segons el consistori, estaran finalitzades durant l’últim trimestre de l’any. Aquesta actuació va acompanyada de la reurbanització de les voreres perimetrals de la plaça de la Generalitat. «Són dues obres clau per configurar l’eix cívic i comercial de Sant Boi», assegura l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades